Pers

Ben je journalist, blogger of vlogger en wil je meer weten over Rijden Zonder Invloed? Met vragen kun je terecht bij woordvoerder Sietske Plantinga van Keijzer.

Hieronder staan de meest recente persberichten van de RZI-campagne in Gelderland en Overijssel. Deze persberichten mogen gebruikt worden voor publicatie. De foto’s mogen alleen gepubliceerd worden in combinatie met berichtgeving over deze campagne. Afbeeldingen in hoge resolutie zijn beschikbaar via de woordvoerder.

MEER INFORMATIE

Woordvoerder:
Sietske Plantinga

sietske@vankeijzer.nl

06-21208212

PERSBERICHT: Alcohol- en drugstesten voor bezoekers van Mega Piraten Festijn in Zelhem
29 okt. 2021 Bezoekers van Mega Piraten Festijn in Zelhem kunnen op zaterdag 30 oktober, gratis een alcohol of drugstest doen. Het campagneteam van ‘Rijden Zonder Invloed’ spreekt bezoekers actief aan en neemt op vrijwillige basis een alcohol- of drugstest af bij bestuurders.
PERSBERICHT: Een limo winnen door in gesprek te gaan over alcohol en verkeer
15 sep. 2021 Studenten staan erom bekend dat ze regelmatig alcohol drinken en een deel van hen experimenteert ook met het gebruik van drugs. Het is belangrijk dat ze zich realiseren dat dit niet samen gaat met deelname aan het verkeer. En daarom ging het campagneteam van ‘Rijden zonder Invloed’ tijdens de introductieweek [...]
PERSBERICHT: Jongeren van Camping Dennenoord ervaren zelf dat alcohol en verkeer niet samengaan
5 aug. 2021 Deelnemen aan het verkeer vraagt om een scherpe blik. Daarom drink je geen alcohol en gebruik je geen drugs en/of zware medicijnen als je nog moet rijden. Niet in de auto, maar óók niet op de fiets. In de campagne van ‘Rijden Zonder Invloed’ brengen we deze boodschap onder de [...]
Fotomateriaal Rijden Zonder Invloed
17 mrt. 2021 Op deze pagina staan een aantal foto’s die geschikt zijn voor online nieuwberichten. Deze kunnen vrij worden gebruikt bij de berichtgeving over de Rijden Zonder Invloed campagne van het ROV Oost Nederland in Gelderland en Overijssel. Hoge resolutie bestanden zijn op te vragen via sietske@vankeijzer.nl.