Onbezorgd festivallen met een Bob die je veilig thuisbrengt!

Het festivalseizoen is weer officieel van start gegaan! Heb jij al een mooi festival op het oog? Je bekijkt dan vast vooraf de weersvoorspelling. Je bedenkt wat je aantrekt. En je checkt welke artiesten je graag wilt zien. Maar, er is nóg een belangrijk ding om van tevoren te regelen: Je Bob! Zo kom je na het festival ook weer veilig thuis.

Vrienden drinken een drankje. 1 van hen is de Bob en drinkt cola
Scherp achter het stuur

Ga je naar een festival en ben je van plan om te drinken? Of om drugs te gebruiken? Dan kun je niet zelf veilig naar huis rijden. Er moet dus iemand nuchter blijven om de rest thuis te brengen. Of je regelt iemand die je na afloop komt ophalen. De Bob! Een Bob drinkt geen alcohol en gebruikt geen drugs. De Bob blijft daardoor scherp achter het stuur en kan veilig de weg op.

Zo geregeld!

Het regelen van een Bob is niet moeilijk. Je kunt bijvoorbeeld binnen je vriendengroep afspreken wie er rijdt of iemand vragen om jullie weer op te halen. Als je met een groep gaat, kun je ook afspreken om een taxi te reserveren en de kosten daarvan te delen. Of je gaat met het openbaar vervoer naar huis.

Zo kun je genieten van het festival zónder je zorgen te maken over de weg naar huis. Festival ze!

Deel deze pagina Facebook icoon Twitter icoon