Het campagneteam corona proof in actie

Het campagneteam is de afgelopen weken weer op pad geweest met de vrijwillige alcohol & drugstesten. Helemaal corona proof gemaakt volgens de richtlijnen van het RIVM.

Coronaproof
Door het coronavirus hebben de activiteiten van het campagneteam van Rijden zonder Invloed een tijdje stilgelegen. Maar inmiddels zijn alle middelen en acties corona proof gemaakt om het hygiënische gebruik ervan te kunnen garanderen. En toen de horeca haar deuren weer mocht openen was het tijd om de boodschap ‘Stap niet met alcohol, drugs en rijgevaarlijke medicijnen achter het stuur’ weer onder de aandacht brengen.

De alcohol & drugstesten
Voorheen bezocht het campagneteam veel festivals en evenementen met de acties. Vanwege de coronamaatregelen zijn ze nu op andere locaties te vinden waar ze veilig en corona proof kunnen staan. De afgelopen weken was het team in Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Zwolle en Enschede te vinden. Daar gingen ze met het uitgaanspubliek in gesprek over het gevaar van rijden onder invloed en konden bezoeker vrijwillig een alcohol-of drugstest laten afnemen. Was je erbij, of wil je zien hoe onze corona proof acties eruitzien? Bekijk dan de foto’s.

Je hebt gisteravond tijdens het kijken van je favoriete serie een joint gerookt. Vandaag wil je op familiebezoek, mag je autorijden?

Doe de Quiz!