Campagneteam aanwezig bij WK Paracycling

Van 14 tot en met 17 maart 2019 vindt in Apeldoorn het WK Paracycling plaats op de wielerbaan van Omnisport. Op donderdag 14 maart is ons campagneteam op locatie aanwezig met onze BOB-sport actie.

Het WK Paracycling is voor de deelnemers het belangrijkste kwalificatietoernooi in aanloop naar de Paralympische spelen van Tokio 2020. Het toernooi lijkt dan ook te kunnen rekenen op het sterkst mogelijke deelnemersveld. De organisatie van het toernooi kijkt uit naar de komst van ons campagneteam: “Als organisator van sportevenementen speelt veiligheid een belangrijke rol, zowel tijdens de wedstrijden voor onze deelnemers als voor de aanwezige toeschouwers. Alcohol- en drugsgebruik in het verkeer, alcohol onder 18 jaar en andere vormen van misbruik past daar niet bij”, vertelt Eric Kersten, directeur Team TOC, lokaal organisatie comité WK Para-Cycling 2019.

Het BOB-team zal donderdag bezoekers aanspreken en uitnodigen voor de BOB-quiz. Deze quiz staat in het teken van BOB-sport en is bedoeld om kennis over de negatieve gevolgen van rijden onder invloed over te brengen. Ook worden ze uitgenodigd voor een alcoholblaastest. Nuchtere bestuurders ontvangen als beloning een kleine attentie. Door middel van een alcohol- of drugsbril kunnen bezoekers zelf ervaren welk effect alcohol en drugs hebben op je rijgedrag.

Ben jij op 14 maart aanwezig bij het WK? Breng dan ook een bezoekje aan ons campagneteam! Ze zijn aanwezig van 11:30 uur tot 21:00 uur. Locatie: Omnisport, de voorwaarts 55 in Apeldoorn.

 

 

 

 

 

Welke kleur zie je minder goed wanneer je alcohol gedronken hebt?

Doe de Quiz!