Bob’s beloond bij de Military Boekelo Enschede

Tijdens de Military Boekelo op zaterdag 13 oktober konden de genodigden van Koninklijke Grolsch parkeren op een bijzonder parkeerterrein. Tijdens het evenement werd een deel van de parkeerplaats voorzien van een speciale Alcoholslagboom. Dit deel van het terrein kon alleen verlaten worden als je als Bob ook echt 0% op had. Veilig Verkeer Nederland, de campagne Rijden Zonder Invloed, Military Boekelo Enschede en Grolsch sloegen voor deze actie de handen ineen.

Iedereen weet dat autorijden een heldere blik vraagt. Toch gebeurt het helaas nog regelmatig dat mensen na een paar drankjes achter het stuur stappen. Door Veilig Verkeer Nederland en de campagne ‘Rijden Zonder Invloed’ wordt op verschillende manieren aandacht gevraagd voor de gevolgen van het rijden onder invloed van alcohol. Ook Grolsch zet zich op verschillende manieren in voor de verkeersveiligheid. Tijdens de Military bundelden deze partijen de krachten. Met als gezamenlijk doel: iedereen weer veilig thuis.

Alcoholslagboom, Bob-team en een beloning voor de Bob
De campagneteamleden spraken de genodigden van Grolsch bij aankomst aan over de veilige terugreis met de auto naar huis. Na afloop van het evenement deed de Bob een blaastest om te bewijzen dat hij of zij niet heeft gedronken. Bij een positief resultaat ging de Alcoholslagboom open en kreeg de Bob de felbegeerde Bob-sleutelhanger en een Grolsch 0.0% namens Grolsch.

Bekijk hieronder het filmpje dat we maakten!

 

Je neemt om 23.00 uur ’s avonds een slaappil (bijvoorbeeld 50 mg oxazepam) en voelt je ‘s ochtends nog een beetje slaperig. Je moet om 8.00 uur weg naar je werk met de auto. Mag je nu rijden?

Doe de Quiz!