Pitch

Welke groep leerlingen geeft de beste pitch over de gevaren van het rijden onder invloed van alcohol en/of drugs? De winnende groep ontvangt een verrassingspakket vol gadgets! Na alle pitches kunnen de leerlingen met de Virtual Reality bril zelf ervaren wat de gevaren zijn van rijden onder invloed.

Hoe werkt het?

Leerlingen of studenten krijgen les in het presenteren van zichzelf. Een promotieteamlid sluit bij een dergelijke les aan. In groepjes moeten de leerlingen een pitch voorbereiden over de gevaren van het rijden onder invloed van alcohol en/of drugs. Hiervoor krijgen ze een uur de tijd waarna zij de uitkomst presenteren aan hun klasgenoten. Het groepje met de beste pitch ontvangt een verrassingspakket vol gadgets. Als afsluiting kunnen de leerlingen de Virtual Reality bril opzetten en zelf ervaren wat de gevaren zijn van rijden onder invloed.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over het inzetten van deze actie in je gemeente, op je school of evenement? Neem dan contact op met Pieter Folkertsma van Responsible Young Drivers via 06-30006025.

Deel deze pagina Facebook icoon Twitter icoon